Print

Heradesign_forside.jpg

Kontakt_Moland_Loft.png

HERADESIGN® loftssystemer

Klik på ”Sortiment” for detaljeret information om pladetyper, overflader, farver, formater, konfektionering og tilbehør.

Klik på ”Montage” for information om montagesystemer

Klik på ”Teknik og anvisninger” for detaljeret information om produkternes egenskaber og anvendelse.

Klik på ”Referencer” for billeder og beskrivelser af eksisterende HERADESIGN® montager.

Herunder er en overordnet beskrivelse af HERADESIGN® producenten, HERADESIGN® produkterne og HBC´s rolle som distributør.

Producent

Heradesign er verdens førende producent af magnesitbundne træuldsplader der anvendes som akustisk regulerende og dekorativ beklædning over hele verden.
Heradesign Ceiling Division er en forretningsenhed i Knauf Insulation GmbH i Fürnitz i Østrig.
Som mangeårig importør og distributør på det danske marked har HBC A/S opbygget en stor viden og know-how vedrørende Heradesign-produkterne og de muligheder som produkterne tilbyder.
HBC,s tekniske kundeservice står til disposition med byggeteknisk rådgivning overfor byggeriets parter, hvad enten det drejer sig om rådgivning på tegnestuen, byggepladsen eller hos overfor vore forhandlere.

Fremstilling

Grundlaget for Heradesign-produkternes høje kvalitet er anvendelsen af ensartede og veldefinerede råvarer kombineret med en effektiv og avanceret forarbejdningsteknologi.

Heradesign1.jpg Heradesign2.jpg

Heradesign-pladerne består af en meget effektiv og samtidig meget miljøvenlig kombination:træ og magnesit.
De robuste og stabile plader fremstilles ganske enkelt af sunde lange træuldsspåner som bindes sammen af en magnesitmørtel, dvs. en blanding af magnesit og vand.

De mange små hulrum resulterer i en effektiv akustisk virkning og samtidig medfører anvendelsen af magnesit som bindemiddel en fremragende brandteknisk kvalitet uden at træets naturlige egenskaber – styrke og sejhed – går tabt.


Heradesign3.jpg Untitled-4.jpg


Produkter

De nye designplader fra Heradesign kombinerer et væld af udformningsmuligheder – overfladestrukturer, formater og farver – med de velkendte, positive egenskaber mht. lydabsorption, brandbeskyttelse, robusthed over for stød, indeklimaregulering og bygningsbiologi. På de følgende sider dokumenterer vi på en overskuelig måde anvendelse og håndtering af vores nye Heradesign-produkter. Gennemtænkte konstruktioner, enkel forarbejdning, synlige og skjulte systemer og forskelligt tilbehør opfylder de fleste arkitektoniske udfordringer.


Moland Byggevarer A/S  |  Strandvejen 16  |  DK-7800 Skive |  Tlf.: +45 96 14 50 00  |   E-mail: moland@moland.biz